Gezinsvriendelijke logies in de Ardennen

  • door

De Ardennen, met zijn weelderige bossen, kronkelende rivieren en pittoreske dorpjes, is een betoverende bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. Of je nu van wandelen, fietsen, kajakken of gewoon genieten van de rust en de natuur houdt, de Ardennen heeft voor elk wat wils. En als het gaat om accommodatie, zijn er tal van kindvriendelijke opties om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze topaanbevelingen:

Gezellige vakantiewoningen

Een vakantiewoning biedt het comfort van thuis weg van huis, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en privacy tijdens hun verblijf in de Ardennen. Hier zijn enkele van onze favoriete vakantiewoningen:

Passief Live

Een ruime vakantiewoning voor 10 personen, te midden van de natuur. Het is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen of prachtige fietstochten. Nadien kan je samen gezellig pizza’s maken in de pizza-oven of heerlijk ontspannen in de hottub. De kinderen kunnen zich in de tuin uitleven op de trampoline of de glijbaan.

Le Chasseur du Ciel

Eerder op zoek naar iets kleinschalig? Tot 4 personen kan je bij ons terecht in onze vakantiewoning Le Chasseur du Ciel, met het mooiste uitzicht van België. Onze kinderen vinden het altijd fijn om hier vriendjes te kunnen maken en delen met veel plezier hun speeltoestel :-). Bovendien is Parc Chlorophylle vlakbij en heb je dus meteen al een leuk uitstapje.

Mooiste uitzicht van België

Tieners in huis die liever gaan kamperen? Ze mogen gerust hun tent opzetten in de tuin en jullie kunnen genieten van het comfort van de vakantiewoning.

Vakantiepark

Liever wat meer animatie op het terrein? Dan is Center Parcs Les Ardennes misschien wel iets voor jullie! Met o.a. een subtropisch zwembad, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en minigolf hoef je niet ver te gaan om je te amuseren.

Hotel

Schuif je liever je voetjes onder tafel? Kies dan voor Hotel Vayamundo in Houffalize. Er zijn zowel kleine appartementen als gewone kamers beschikbaar. In het hotel is een zwembad en er zijn tal van activiteiten voor groot en klein. ’s Ochtends en ’s avonds kan je aanschuiven aan het buffet.

Speciale logies

Liever iets specialer? Dan is Ferme de Rochefort in Nassogne iets voor jullie! Je logeert in een tent op een heuse boerderij. De tenten van Boerenbed zijn gekend voor heerlijk comfort. Een zalige manier om te deconnecteren, in alle luxe. 

Laat je betoveren door de Ardennen en boek jouw perfecte gezinsverblijf vandaag nog!

Deze blog bevat affiliate links die met veel zorg zijn uitgekozen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *